Wimperextensions//

“Heb je gevoelige ogen of vind je maar moeilijk een mascara die bij je past? Zit je altijd ongelofelijk te knoeien of is make-up gewoon niet je ding?
Misschien heb je niet veel tijd om je klaar te maken in de ochtend – en zou je dat extra halfuurtje slaap zeker kunnen gebruiken.

Heb je al eens aan wimperextensions gedacht?”

Met wimperextensions krijg je donkerdere, langere en volumineuze wimpers. In enkele uren plaatsen we kleine stukjes verlengingen bovenop de natuurlijke wimpers.
Er bestaan extensions in alle soorten vormen, maten en kleuren. Voor we aan de behandeling beginnen, kijken we samen wat de beste optie is. Wat wil jij, en wat is er haalbaar?
Het enige wat u hoeft te doen is ze ’s ochtends en ’s avonds door te kammen met een borsteltje dat je van bij ons meekrijgt.

Wist je dat je tot drie dagen na het plaatsen van wimperextensions nog kan terugkomen als je merk dat je veel wimpers bent verloren? Gedurende een halfuur plaatsen wij nieuwe extensions op de wimpers die losgekomen zijn – zonder kosten voor u als klant.

Wij bieden verschillende soorten wimperextensions aan. Scroll gerust door voor meer uitleg;

ONE BY ONE/CLASSIC
Bij de “one by one” of “classic” techniek, plaatsen we één valse wimper op één natuurlijke wimper. Dit is de minst extreme vorm van wimperextensions – en is ideaal als het niet té overdreven mag/moet zijn.

HYBRIDE/MIX
Bij “hybride” of “mix” gaan we een mix maken tussen de “one by one” wimperextensions en de Russian volume wimperextensions.
Perfect voor zij die de “one by one” techniek te natuurlijk vinden en voor wie “Russian volume” toch net iets teveel zal zijn.
Door de combinatie van beide soorten wimpers, zal je een heel “fluffy” en vol resultaat hebben.

RUSSIAN VOLUME
Het grote verschil tussen “one by one” en “Russian volume” is dat we bij “Russian volume” meer dan één valse wimper per natuurlijke wimper gaan plaatsen. Dit varieert van 2 valse wimpers tot 6 valse wimpers!
We maken trosjes valse wimpers, die we vervolgens per natuurlijke wimper gaan plaatsen. Hierdoor zal je een heel volumineus effect hebben.

MEGA VOLUME
“Mega volume” is de meest extreme vorm van wimperextensions; de trosjes worden bij “Mega volume” bijna “bosjes” wimpers – vanaf 7 valse wimpers per natuurlijke wimper! Whoa!


Prijzen:

 • Nieuwe set one by one wimperextensions: € 95
 • Bijwerking na twee weken: € 45
 • Bijwerking na drie weken: € 60
 • Bijwerking na vier weken: € 95
 • Nieuwe set hybride wimperextensions: €110
 • Bijwerking na twee weken: €50
 • Bijwerking na drie weken: €65
 • Bijwerking na vier weken: €110
 • Nieuwe set Russian volume wimperextensions: €125
 • Bijwerking na twee weken: €55
 • Bijwerking na drie weken: €70
 • Bijwerking na vier weken: €125
 • Nieuwe set mega volume wimperextensions: €150
 • Bijwerking na twee weken: €70
 • Bijwerking na drie weken: €85
 • Bijwerking na vier weken: €150

Wimperlift//

Heb je geen tijd of geen zin in het onderhoud van wimperextensions, maar wil je toch echt graag die mooie mascara look?
Dan kan je ook een wimperlift laten plaatsen bij ons. Bij een wimperlift werken we met de natuurlijke wimpers. Die gaan we omhoog krullen. Dit geeft een natuurlijker resultaat dan wimperextensions.

U kan ervoor kiezen om uw wimpers ook nog te laten kleuren, in het lichtbruin, bruin of zwart. Zo hebt u geen mascara meer nodig. Het enige wat we u wel aanraden, is om de wimpers tweemaal daags door te kammen met een borsteltje dat u van ons meekrijgt naar huis.

Het grootste voordeel van een wimperlift is dat dit geen dure service is en dat die ook iets langer goed blijft dan wimperextensions.
Pas na 6 weken verwachten we jou terug!

Let op! Ben je al eerder ergens anders geweest maar heb je niet het gewenste effect? Houd er dan rekening mee dat je toch nog 6 weken moet wachten om opnieuw een wimperlift te ondergaan. Anders zou je je natuurlijke wimpers kunnen beschadigen!

Prijzen:

 • Standaard: € 55
 •  met kleuring en verzorging: €60

Make-up applicatie//

Heb je binnenkort een evenement of een feestje en wil je echt de extra ‘touch’ toevoegen aan je look? Weet je niet wat goed bij je staat?
Of misschien zoek je iemand die meerdere mensen kan maquilleren?
Ook daarvoor kan je bij Lioness Lash terecht! We gebruiken fijne producten van goeie kwaliteit, die reeds uitgebreid getest werden en aan onze verwachtingen voldoen.

Dagmake-up
Je houdt wel van een beetje make-up maar bent niet gewoon om veel make-up te dragen?
Misschien vind je een dramatische look niet mooi? Of wil je enkel je ogen laten maquilleren en de rest met rust laten? Dat is helemaal niet erg!
Kies dan voor een “dag make-up”. We versterken jouw favoriete punten, maar houden het subtiel.

Een dag make-up kost €45

Avondmake-up
Schuw je een dramatische look niet? Ga dan voor een avond make-up look. Hierbij focussen we niet alleen op de ogen maar op het volledige gelaat; alles erop en eraan.
* Valse wimpers zitten niet mee in de prijs

Een avond make-up kost €55

Bruidsmake-up
Jouw speciale dag komt eraan. Daarbij kan een piekfijne make-up look niet mankeren!
Samen met jou gaan we op zoek naar wat je graag wil; stap voor stap proberen we uit waar jij jou het mooiste bij voelt.
Bruidmake-up kost €125, inclusief een uitgebreide proefsessie tijdens dewelke wij samen jouw stijl zoeken.