Wimpers

Heb jij er al over nagedacht om een bijberoep uit te oefenen? Of om een extra service aan te bieden in het salon dat je uitbaat?
De wereld van wimperextensions is relatief jong – en net daarom een erg aantrekkelijke markt. Er is namelijk nog heel veel potentieel en groeimogelijkheid.

Bij Lioness Lash bieden wij een uitgebreide tweedaagse privé-opleiding voor het aanleren van “one by one” wimperextensions.
Tijdens deze tweedaagse opleiding gaan we uitgebreid theorie leren, comfortabel worden met onze werkinstrumenten en handeling en daarna oefenen.
Erg praktijkgericht: eerst op een poppenhoofd, dan op verschillende modellen.

Dankzij deze zeer intensieve, hands on training, loop jij vol zelfvertrouwen en een gevoel van “kunnen” ons salon uit.
Wij focussen ons niet zozeer op een “quick fix”, maar op kwaliteitsgerichte opleidingen waar jij écht iets mee kan.

In deze opleiding zit ook een starterskit inbegrepen, net zoals lunch en drankjes – en natuurlijk een certificaat bij afronden van de opleiding.

Prijs: 1099 EUR-, excl. BTW
(afbetaling in schrijven mogelijk)

 

Make-Up

Iedereen ziet er graag mooi en verzorgd uit. Toch is make-up aanbrengen op jezelf soms een pak moeilijker dan het lijkt. Kan jij wel een helpende hand gebruiken?
Daarvoor kan je bij Lioness Lash terecht!

Wij voorzien een make-up workshop van zo’n 1,5-2u waarin jij in een aangename omgeving leert over hoe je jouw mooiste kantje nog nét iets mooier maakt.
Deze opleiding kan doorgaan in ons salon te Brugge, maar wij komen ook met veel plezier aan huis.
(Voor locaties die meer dan 15km verwijderd liggen van Brugge centrum, rekenen wij een kleine verplaatsingskost van 15 EUR aan).

Een make-up workshop kost 75 EUR. Een hapje, drankje, ongelimiteerd vragen stellen en een goeie vibe zitten natuurlijk bij in de prijs!
Volg je deze opleiding graag met een vriend(in)? Ook dat kan!
Een make-up workshop voor twee: 135 EUR

Ben jij hier al helemaal voor te vinden of wil jij graag bijkomende vragen stellen? Dan kan je ons bereiken via het contactformulier op deze website of via info@lionesslash.be !

 

Let’s start chasing your dreams together!